Gezondheidsadvies,Chinees Kruidentherapie, Acupunctuur, Acupressuur, Moxa, Cupping, Gua sha, Tui-Na therapeut,Alternatieve en Natuurgeneeskundetherapie.

Cosmetische Acupunctuur

 

Hoe werkt cosmetische acupunctuur
Door op de juiste plaatsen in de huid acupunctuurnaaldjes te zetten, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de balans tussen de aan­gezichtsspieren hersteld. Na een week of zes komt het collageen – het eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid – terug en wordt de rimpel van binnenuit opgevuld.Dit is een niet­-chemische spier­relaxerende cosmetische behandeling die als alternatief voor botox kan worden gebruikt. Deze techniek is nu populair in het Verre Oosten en onder de filmsterren in Amerika omdat er geen chemische stoffen ingespoten hoeven te worden."Natural beauty" is een hot topic en er wordt gedacht dat acupunctuur resulteert in een natuurlijk, maar milder, "botox effect". Over het algemeen melden vrouwen een frissere blik te krijgen, wat mogelijk met verbeterde circulatie te maken heeft. Verder heeft het ook een relaxerend effect op het hele lichaam, omdat endorphinen vrij komen na de behandeling. Voor dames die graag het botox effect willen op een natuurlijke wijze is dit een geweldige oplossing.
Cosmetische Acupunctuur is dé nieuwe trend op het gebied van Facial Rejuvenation. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook de huidproblemen aan en verbetert je vitaliteit.
Hierdoor zie jij er binnen 7 weken,  6 tot 8 jaar jonger, gezonder en stralender uit!

WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN?
Door de intensieve behandelingen maakt de huid op natuurlijke wijze zelf collageen en elastine aan. Deze stoffen kan de huid namelijk zelf niet via een crème opnemen.
Fijne lijntjes verdwijnen, diepe rimpels verminderen en de huid wordt voller en steviger.
De bloedsomloop en lymfecirculatie wordt bevordert waardoor de huid een gezonde kleur krijgt en er vitaler uitziet.
De “dubbele kin” vermindert door de liftende werking.
Grove poriën sluiten, acne, pigmentvlekken en droge plekken verminderen of verdwijnen.
Hangende oogleden worden gelift en gezwollen ogen en wallen verminderen.
Stress en vermoeidheid worden minder, het slapen verbetert waardoor je vitaliteit en algehele gezondheid een boost krijgt.

Effectieve behandeling
Gezichtsacupunctuur is niet alleen een effectieve rimpelbestrijding, het kan ingezet worden bij een heel scala aan andere aandoeningen, zoals:

 1. ​aangezichtsverlamming
 2. ​aangezichtspijn
 3. ​hangende oogleden
 4. ​zwangerschapsmasker
 5. ​littekens
 6. ​couperose
 7. ​acne
 8. ​wallen/donkere kringen onder de ogen
 9. ​verslapte kaakcontour
 10. ​grove poriën
 11. ​matte uitstraling
 12. ​opgeblazen gezicht
 13. ​droge, vochtarme of vette huid

Hoe vaak is cosmetische acupunctuur nodig?
Hoe vaak cosmetische acupunctuur bij jou nodig is, hangt af van de conditie van je huid. Gemiddeld zijn er 12 tot 15 behandelingen nodig. Aanvankelijk 2 x in de week, daarna minder frequent. Na een aantal jaar is het effect verdwenen en kun je de kuur desgewenst herhalen.