Gezondheidsadvies,Chinees Medisch Kruidentherapie, Acupunctuur, Acupressuur, Moxa, Cupping, Gua sha, Tui-Na,Alternatieve en Natuurgeneeskundetherapie.

Qi Gong Massage

Het doel van Qigong is het verbeteren van de Qi en de Qi-stroom in het menselijke lichaam en daarmee indirect het beïnvloeden van de Jing en de Shen.

Qi-gongoefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een qi-gongoefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden. Verder wordt de nadruk gelegd op ademhalingsoefeningen.

Door Qigong te beoefenen kan je weer controle krijgen over je lichaam en geest. Je leert door middel van lichamelijke beweging (vormen) ademhalingstechnieken, meditatie en aandachttraining om actief aan jezelf te werken. Doordat men mentaal en fysiek sterker wordt is Qigong tevens de basis voor vele krijgskunsten zoals Tai Chi en Tuina Massage en Kung Fu.